Fodboldturneringen

Verona Cup er en ungdomsturnering for alle fodboldglade piger og drenge i alderen 9-18 år, som elsker at spille fodbold, være sammen med deres holdkammerater og have det sjovt. Verona Cup finder sted ved Gardasøen i Italien, og modtager hvert år op mod 2000 fodboldglade unge mennesker, trænere og ledere fra klubber rundt om i Europa. Der bliver spillet en masse fodbold på tværs af mange forskellige klubber – danske såvel som udenlandske, og der er ofte klubber fra lande som Finland, Italien, Tjekkiet, Polen og Bulgarien til turneringen, så der er ofte mulighed for at møde en masse udenlandske hold.

Organisering og tryghed er i top!

Holdet bag Verona Cup har mere end 20 års erfaring med afvikling af fodboldturneringer, og derfor er det et passioneret og erfarent hold, som både planlægger og afvikler Verona Cup. Arrangørerne vil være til stede under hele turneringen, ligesom der også vil være sundhedspersonale og paramedicinere under afviklingen af turneringen. Det er nemlig vigtigt for os, at alt er organiseret og klaret, så I kan føle jer trygge og koncentrere jer om at nyde alle fodboldoplevelserne på og uden for banen.

De gode rammer og organiseringen bag Verona Cup understøttes bl.a. det gode fodboldanlæg Antares, hvor alle 10 fodboldbaner er samlet. Det giver gode muligheder for at heppe på hinanden og se fodboldkampe, når man ikke selv spiller. Derudover er der madboder, musik og en swimmingpool til fri afbenyttelse – alt sammen elementer, der gør, at vi kalder Verona Cup for Fodboldfesten ved Gardasøen.

Verona Cup er fodbold, fest og fællesskab!

Til Verona Cup er det vigtigt at vinde, men det er allervigtigst at have det sjovt, og derfor har vi også sørget for en masse aktiviteter uden for banen. Det betyder bl.a., at der hver aften er underholdning/show med forskellige indslag, hvor vi tidligere har haft besøg af fodboldjongløren Brian Mengel, Champions League-eksperten Luna Christofi samt tidligere Superligaspiller og nuværende fodboldekspert på TV3 Jesper Thygesen. Derudover afholder vi en stor åbningsceremoni med festfyrværkeri, afslutningsfest med italiensk dj og mange andre arrangementer, der alt sammen er med til at skabe en god og festlig stemning.

Vil I have besøg i klubben?

Hvis I er interesserede i at høre mere om Verona Cup, vil vi meget gerne komme ud i jeres klub og holde et oplæg om Verona Cup for trænere, ledere, forældre og spillere. Her vil vi fortælle nærmere om forhold og faciliteter og vise video fra tidligere års afviklinger af Verona Cup. Ring eller skriv til os for at tale nærmere om et oplæg i jeres klub.

Har du spørgsmål til turneringen?

Hør mere om turneringen, book os til et besøg i klubben eller tilmeld jer

Kontakt os